Diskuze ::

Vyhledávání

Kontakt

Blood and Thunder!

GSM: +420 790 488 666

festival(a)hromapeklo.cz

Znak (a) v emailu nahraďte klasickým zavináčem!

Hlavní mediální partner

Hlavní partneři

Podporují nás

Předpověd počasí

Diskuze

Datum: 26.10.2009

Vložil: Excrementhall

Titulek: Špatný překlad!!

Kdo vám přeložil, že blood and thunder je hrom a peklo, co to je za blbost! Já sice anglicky umím jen, tak, že se domluvím, ale podle mě je to krev a hrom a nikoliv hrom a peklo. To by muselo být hell and thunder!! To ví každý... :-) nic ve zlém...ale je to dost trapné!!

Datum: 26.10.2009

Vložil: KuzelCZ

Titulek: Re: Špatný překlad!!

No konečně se někdo ozval, kterému tohle vrtalo hlavou a mám možnost to tu vysvětlit, protože si to asi myslí více lidí. Takže milý Excrementhalle (mimochodem skvělý alias, skoro jako název kapely), je to totiž takový slangový výraz a v tom je ta pointa. Proto bez vykřičníku, je to, to co jsi napsal, ale s vykřičníkem a tím pádem důrazem je to něco jako "Hýmlhérgód krunicál éxcreménth!". Prostě klení, ale v angličtině. Tady je důkaz: http://slovnik.seznam.cz/?q=Blood%20and%20Thunder!&lang=en_cz Tolik na vysvětlenou a rádi Tě uvidíme mezi návštěvníky. Podium už se připravuje a bude, jak jinak, než pekelné! +++ 666 +++

Datum: 01.11.2009

Vložil: TO

Ztrapnil jses akorat ty :)))))Chytrolíne.Svuj pseudonym nebudeš mít asi náhodou.SHIT

Datum: 11.11.2009

Vložil: Lenka

Prekladame-li slovni spojeni, nebo frazi, neprekladame slovo od slova, nybrz vyznam celeho slovniho spojeni.

Datum: 13.11.2009

Vložil: Krabat

Titulek: Re: Re: Špatný překlad!!

Bingo!!!Zacal jsem uz pochybovat,jestli nekdo normalni to tady vubec cte:)Super

Datum: 02.10.2009

Vložil: Vojeb

Titulek: Mám to v merku.

Vše sleduji a vopravdicky se těším. Dobrá sestava zabijáckých kapel, no a když už jsme u to ho zabíjení, tak nějaká historka pro pobavení, nikdy není k zahození. U mně je to už rutina, takže já nic a co vy už jste někoho třeba .......... Sem s tou fušeřinou.

Vložil: Martina

Titulek: Re: Mám to v merku.

A ty budeš asi taky pěkný úchyl, to tu opravdu není někdo na pokec o fesťáku? Jo abych nezapomněla... lístky už mám, heč... sice už za 120,- ale i tak je to suprovní! Čauec pařmeni.

Vložil: Ládík

Titulek: Re: Re: Mám to v merku.

JÁ JSEM PRO POKEC, KECÁM TADY SÁM SKORO DVA ROKY.TAK SE NEDIV, ŽE MĚ HRABE.

<< < 3 | 4 | 5 | 6 | 7 > >>